Οι τιμές που αναγράφονται στην ιστοσελίδα μας περιλαμβάνουν το ΦΠΑ 24%

Η εταιρεία μας, διατηρεί το δικαίωμα να αναπροσαρμόζει τις τιμές.

Σε περίπτωση που ο αγοραστής δεν μείνει ικανοποιημένος μπορεί να επιστρέψει το αντικείμενο εντός 5 ημερών από την ημερομηνία παραλαβής.  Η επιστροφή των χρημάτων θα γίνει κατόπιν ελέγχου του αντικειμένου από εμάς.  Δεν δεχόμαστε ταχυδρομικώς επιστροφές (εκτός εάν υπάρξει τηλεφωνική ή άλλη συνεννόηση πριν την αγορά), διότι είναι πιθανόν να προκληθεί βλάβη κατά την αποστολή. Σε περίπτωση που ο αγοραστής θέλει να επιστρέψει κάτι θα πρέπει να μας ενημερώσει τηλεφωνικά αμέσως μετά την παραλαβή και να  το προσκομίσει στο κατάστημα εντός 5 ημερών.

Επίσης έχετε τη δυνατότητα αλλαγής του προϊόντος εντός 5 εργάσιμων ημερών από την παραλαβή του με οποιοδήποτε άλλο προιόν της αρεσκείας σας αντίστοιχης αξίας με το πρώτο ή μεγαλύτερης.

 Στην παραπάνω περίπτωση επιστροφής και αλλαγής προϊόντων εξαιρούνται οι βέρες, οι οποίες κατασκευάζονται αποκλειστικά για εσάς και δε δύναται η επιστροφή ή αντικατάστασή τους.
Τα κοσμήματα που επιστρέφονται θα πρέπει να βρίσκονται μέσα στη συσκευασία τους στην κατάσταση που σας παραδόθηκε, έχοντας φορεθεί μόνο για πρόβα κι όχι για χρήση. Κοσμήματα που επιστρέφονται και δεν πληρούν τους παραπάνω όρους και προϋποθέσεις επιστροφής προϊόντων δε θα γίνονται δεκτά. 

Δεν πραγματοποιούνται κρατήσεις αντικειμένων και τα αντικείμενα που αγοράσθηκαν ηλεκτρονικά και δεν πληρώθηκαν  μετά από δύο ημέρες ξαναγίνονται πάλι διαθέσιμα.

Close Menu
×
×

Cart

[contact-form-7 id=”298″ title=”Contact form”]